Hon uppger att hon inte har påverkats av bråket runt Förkväll.
1 av 3
Hon uppger att hon inte har påverkats av bråket runt Förkväll. - Foto: All Over Press
Gynning har många projekt på gång och är inte redo för ett samboliv.
2 av 3
Gynning har många projekt på gång och är inte redo för ett samboliv. - Foto: All Over Press
Elisabet Höglund som blev utbytt i Förkväll mot Gynning.
3 av 3
Elisabet Höglund som blev utbytt i Förkväll mot Gynning. - Foto: All Over Press

"Jag behöver bo ensam ett tag till"

Carolina Gynning som av en slump hamnade i TV-rutan i TV4-programmet Förkväll, uppger nu att hon inte är redo för sambolivet.


I en stor intervju med Expressen, pratar Carolina Gynning om sina många bollar i luften. Bland annat säger hon sig inte vara redo för ett samboliv med pojkvännen Mattias Trotzig ännu.

- Jag trivs bra med att ha det så här även om vi för det mesta ändå är hos varandra. Det kanske är idiotiskt att ha två lägenheter men jag känner att jag behöver bo ensam ett tag till, säger hon till Expressen.

Hon pratar vidare om att hon bland annat håller på och skriver en roman som går under namnet Laura. Det ska vara en thriller om en "störd tjej" och den utspelar sig i Stockholm.

- Jag har så mycket fantasi så det flyter på bra, har ju fått viss rutin via mitt bloggande och det jag bidragit med till mina båda självbiografiska böcker.

Medieuppmärksamheten runt slaget om Förkväll där hon kastades in i all hast som ersättare för Elisabet Höglund har dock inte påverkat hennes olika projekt.

- Jag har hittat en superpsykolog, jag känner mig lugn och harmonisk.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.