Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gordon Ramsays hämnd på älskarinna

Nöje | 06/12/2008 16:34

Han har redan kallat henne slampa. Nu får hon sparken.

Den ökända älskarinnan Sarah Symonds gick ut med årets historia. Att tevekocken Gordon Ramsay varit otrogen med henne i sju år. Något hon kanske inte borde gjort. Nu får hon smaka på konsekvenserna.

Inte nog med att hon kallats "slampa" av Gordon Ramsay själv. Hon hatas i hemlandet England för att vara just det. Något hon visserligen gjort välbetald karriär på. Men nu verkar det också vara slut på den pengakossan. För Sarah Symond får nämligen sparken från sitt arbete på en dejtingsajt.

En dejtsajt som specialiserar sig på att para ihop otrogna partners med älskare och älskarinnor. Men nu får hon sparken för att ha varit alltför odiskret. Ett av ledorden om man ska passa för jobbet. Många misstänker att det är inflytelserika tevekocken som haft ett finger med i avskedandet.

Sarah Symond själv har flytt till familjen i Newport i staden Gwent, enligt Daily Mail. Antagligen för att undkomma all publicitet efter hennes avslöjande.

Skrivet av: