Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pattinson: All respekt för porrstjärnor

Inför sexscenerna fick de kolla på porr.
1 av 2

Inför sexscenerna fick de kolla på porr.

Joel Ryan/AP/SCANPIX

Robert Pattinson med Emilie de Ravin.
2 av 2

Robert Pattinson med Emilie de Ravin.

Joel Ryan/AP/SCANPIX

Nöje | 22/03/2010 13:15

Robert Pattinsons erfarenhet av att spela in sexscener har gett honom respekt för porrstjärnor.

Den 23-åriga skådespelaren ses nu i heta sexscener tillsammans med Emilie de Ravin i filmen Remember me. Men nu avslöjar stjärnan att hans nuvunna erfarenheter fått honom att respektera porrstjärnornas arbete.

- När man spelar in sexscener tejpar man fast ett skydd framtill, men jag lyckades inte tejpa ordentligt så mitt under inspelningen åker allt av. Du fattar ganska fort att alla på inspelningsplatsen tittar rätt in i din rumpa. Det finns inget upphetsande med det men det ger dig massor av respekt för porrstjärnorna, säger stjärnan till Femalefirst.

Twilight-stjärnan berättar också att han var ordentligt nervös inför sexcenerna. För att lätta på stämningen fick Pattinson och de Ravin massor av sexleksaker - inklusive porrfilmer - för att få dem i rätt stämning.

- Emilie var väldigt, väldigt bekväm. Det var alltid jag som var mest obekväm men det var väldigt roligt, säger Robert Pattinson till Femalefirst