Jennifer Love Hewitt.
1 av 2
Jennifer Love Hewitt. - Foto: all over press
2 av 2
- Foto: all over press

Avundsjukan förstörde för Love Hewitt - igen

Efter uppbrottet med Jamie Kennedy spekuleras det nu i att Jennifer Love Hewitt är sjukligt kontrollerande.


När Jennifer Love Hewitt och Jamie Kennedy gjorde slut sades det att paret fortfarande var vänner. Men nu berättas det om en annan bild av deras förhållande.

Enligt källor ska Love Hewitt velat att Kennedy valde bort sin karriär för att kunna fokusera på förhållandet.

- Det handlar bara om hennes karriär. Jennifer ville ha en pojkvän som fokuserade på henne. Han arbetade som komiker och älskade det, men hon tyckte inte om att han var borta och hade groupies, säger en källa enligt Celebitchy.

Kennedy var enligt källor tvungen att berätta var han befann sig till Love Hewitt. Enligt uppgifter utvecklade han en depression för att han känt sig "emotionellt instängd". Till slut fanns ingen utväg annan att avsluta förhållandet, uppger Celebbitchy.

/
/
/
/
Senaste nytt

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

Blackberry Smoke-trummis död

3 timmar sedan
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...