1 av 3
2 av 3
3 av 3

"Jag shoppar för 15 000 kronor i månaden"

Nyheter24 tar en av Sveriges största bloggerskor på pulsen.


Fakta

Fullständigt namn: Paulina Maria Denise Danielsson

Ålder:16

Bor: Söder

Civilstånd: Singel

Hur mycket shoppar du för varje månad: Det är olika, men mellan 8 - 15 000.

I går gästade Paulina, mer känd som Paow, Bella & Tyra Show. Nyheter24 tog en kort snackis med 16-åringen innan det var dags att kliva in i studion.

Södertjejen Paow är bara 16 år gammal, men trots sin unga ålder kan hon redan skryta om att vara en av Sverige största bloggare.

Och för Paulina, är all publicitet bra publicitet – skitsnack är lika med bloggklick, resonerar hon.

Om någon hade spolat tillbaka tiden två år och berättat om hennes framtid som bloggerska hade hon nog blivit väldigt förvånad.

- Då hade jag sagt, vad är en blogg? säger Paulina till Nyheter24.

Men Paow har inte alltid varit den söta lilla tjejen med långt hårsvall och perfekt sminkning som hon är i dag. Precis som bloggerskan Kenza har 16-åringen ett förflutet som punkare.

- Jag hade rutiga brallor, röda läppar, rött hår och spikes i håret. Jag tyckte att det var coolt och det var därför jag klädde mig så, jag lyssnade inte på punkmusik.

Det är dock inte lätt att vara en av de populäraste bloggerskorna i landet. Det skvallras flitigt om Paow och hon åker ofta på personattacker. Men det är inget hon tar åt sig av, menar hon.

- Jag tar inte åt mig alls, det rinner bara av mig, säger Paulina.

Paulina brukar lusläsa skvallerbloggarna där man nämner henne och hon brukar även googla sig själv ungefär en gång i veckan.

- Man måste ju hålla koll. Jag vill ju veta vad folk tycker om mig, om någon har tagit en smygbild av mig på stan så vill ju jag se den, säger hon.

Paow läser också bloggarna som ligger högst upp på bloggportalen och Sveriges bästa bloggare är enligt henne Blondinbella. Men konkurrenten Dessies blogg ger hon inte många pluspoäng till. Det är Sveriges sämsta bloggerska, säger hon.

- Hon uppdaterar aldrig och hon brukar lägga in opassande bilder också, säger Paulina till Nyheter24.

Själv har hon inga planer på en framtid inom teve och ”tar allt lite som det kommer.” Och kanske är det Paows avslappnade inställning till framtiden som fått henne att bli en av landets största bloggerskor.

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.