Lördag 23 Okt
Stockholm

"Jag shoppar för 15 000 kronor i månaden"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Nyheter24 tar en av Sveriges största bloggerskor på pulsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta

Fullständigt namn: Paulina Maria Denise Danielsson

Ålder:16

Bor: Söder

Civilstånd: Singel

Hur mycket shoppar du för varje månad: Det är olika, men mellan 8 - 15 000.

I går gästade Paulina, mer känd som Paow, Bella & Tyra Show. Nyheter24 tog en kort snackis med 16-åringen innan det var dags att kliva in i studion.

Södertjejen Paow är bara 16 år gammal, men trots sin unga ålder kan hon redan skryta om att vara en av Sverige största bloggare.

Och för Paulina, är all publicitet bra publicitet – skitsnack är lika med bloggklick, resonerar hon.

Om någon hade spolat tillbaka tiden två år och berättat om hennes framtid som bloggerska hade hon nog blivit väldigt förvånad.

- Då hade jag sagt, vad är en blogg? säger Paulina till Nyheter24.

Men Paow har inte alltid varit den söta lilla tjejen med långt hårsvall och perfekt sminkning som hon är i dag. Precis som bloggerskan Kenza har 16-åringen ett förflutet som punkare.

- Jag hade rutiga brallor, röda läppar, rött hår och spikes i håret. Jag tyckte att det var coolt och det var därför jag klädde mig så, jag lyssnade inte på punkmusik.

Det är dock inte lätt att vara en av de populäraste bloggerskorna i landet. Det skvallras flitigt om Paow och hon åker ofta på personattacker. Men det är inget hon tar åt sig av, menar hon.

- Jag tar inte åt mig alls, det rinner bara av mig, säger Paulina.

Paulina brukar lusläsa skvallerbloggarna där man nämner henne och hon brukar även googla sig själv ungefär en gång i veckan.

- Man måste ju hålla koll. Jag vill ju veta vad folk tycker om mig, om någon har tagit en smygbild av mig på stan så vill ju jag se den, säger hon.

Paow läser också bloggarna som ligger högst upp på bloggportalen och Sveriges bästa bloggare är enligt henne Blondinbella. Men konkurrenten Dessies blogg ger hon inte många pluspoäng till. Det är Sveriges sämsta bloggerska, säger hon.

- Hon uppdaterar aldrig och hon brukar lägga in opassande bilder också, säger Paulina till Nyheter24.

Själv har hon inga planer på en framtid inom teve och ”tar allt lite som det kommer.” Och kanske är det Paows avslappnade inställning till framtiden som fått henne att bli en av landets största bloggerskor.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela