Fredag 3 Dec
Stockholm

Makarna Perrelli skiljs - mot Nicolas vilja

Paret Perrelli, Charlotte och Nicola, går nu skilda vägar.
Paret Perrelli, Charlotte och Nicola, går nu skilda vägar. Foto: All Over Press

Nu är skilsmässan ett faktum. Charlotte Perrelli och Nicola Perrelli skiljer sig - mot Nicolas vilja.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Charlotte Perrelli och krögaren Nicola Perrelli har länge kämpat för deras äktenskap. 2007 började de gå i parterapi men det fungerade inte utan de separerade en stund under 2008.

Då började det florera rykten kring att Nicola träffade en kvinna, Julia Tektas, men han förnekade anklagelserna om otrohet.

2009 skickades det in en ansökan om skilsmässa. En dag efter att betänketiden gått ut skrev Charlotte under skilsmässopapprena.

Nicola har inte skrivit under papprena, men det spelar ingen roll. Beslutet kommer ändå att gå igenom. Han har vägrat skilsmässa hela tiden, men har nu inte mycket att säga till om.

- Jag ville ju ge det här en chans, men det ville inte hon. Vad ska man göra? Nu tänker jag fokusera på att barnen får det bra. Det är det viktigaste. De ska ju absolut inte drabbas av det här. Det är mitt sätt att gå vidare, säger Nicola Perrelli, till Expressen.

Charlotte däremot har inte tvivlat, utan hon är säker på sin sak.

- Charlotte har bestämt sig för att fullfölja det här. Det ska bli skönt att kunna lägga det här bakom sig, säger sångerskans agent Staffan Jordansson.

Enligt vad Nicola säger till Expressen, kommer paret att ha delad vårdnad om de två barnen, Angelo, 6, och Alessio, 4.

- Nu gäller dett bara att jag och Charlotte håller sams, för barnens skull. Sen får man se vad som händer i livet framöver, det vet man ju inte, säger Nicola Perrelli.

Kommentera
Kopiera länk
Dela