Markoolio ska bli pappa.
1 av 2
Markoolio ska bli pappa. - Foto: Scanpix
Han och fästmön Jessica Westergård får tillökning i augusti.
2 av 2
Han och fästmön Jessica Westergård får tillökning i augusti. - Foto: Scanpix

Markoolio blir pappa

Markoolio och hans Jessica Westergård väntar barn. I augusti ska de bli föräldrar.


Marko Lehtosalo - Markoolio - ska bli pappa. Han och fästmön Jessica Westergård väntar barn. De två förlovade sig tidigare i år och nu har uppgifterna om det framtida föräldraskapet kommit ut.

– I slutet av augusti är det tänkt och det är bara att hålla tummarna att allting går som det ska, men det ska det göra, säger Markoolio till Expressen.

Paret har varit tillsammans sedan 2008 då de träffades på ett gym där Jessica jobbade - som Markoolios personliga tränare. Nu är det fullt sjå hemma hos den snart utökade familjen.

- Många av mina vänner har ju barn och alla säger att det är det mest fantastiska man kan vara med om och nu är det vår tur, säger Markoolio.

De har även bestämt att köra på den mer traditionella metoden och ska inte ta reda på om det är en pojke eller flicka innan födseln.

– Vi tar det som en överraskning, säger Jessica Westergård.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.