Söndag 14 Aug
Stockholm

"Första mötet var på fyllan"

Läs Nyheter24:s intervju med bloggerskan Paow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Din kompis Annie skrev i sin blogg att Hugo är en riktig player och att han är dålig för dig. Ligger det någon sanning i det hon skrev?

– Jag kan förstå att folk som inte känner honom kan uppfatta honom som en player eftersom han ofta har tjejer omkring sig. Och dom kommer inte så bra överens. Men jag litar på honom till 100 % och det är det jag tycker är viktigast.

Hur känns det att din vän skriver om ditt förhållande öppet på sin blogg?

– Det känns väl sådär. Men det är upp till henne, hon vet om att vi är väldigt öppna i vårat förhållande.

Hur känns det för dig när Hugo har tjejer runt sig som tar på honom?

– Han är ju snygg och då är det ju klart att han har tjejer omkring sig? Men jag vet att jag är den enda för honom.

Du har skrivit flera gånger att du och Hugo bråkar en del, vad är det ni bråkar om?

– Jag och min vän har festat väldigt hårt här nere i Grekland, och staden vi bor i är så liten så det snackas så mycket. Massa småpojkar som bor här har sagt till Hugo hur jag betett mig. Vet själv om att jag betett mig rätt illa här nere... det vi tjaffsar om är att han är rädd om mig och vill att det ska gå bra för mig. Så han har bara försökt få mig att ta det lugnare. Vilket jag inte riktigt uppfattade det som när vi diskuterade det för att jag trodde att han ville bestämma över mig. Vilket det faktiskt inte var. Det har blivit en del missuppfattningar också.

Hur var ert första möte? När insåg du att du är kär i honom?

– Första mötet var faktiskt på fyllan. Jag stötte på honom på Stureplan och redan då var det kemi mellan oss. Vi bytte facebook och började träffas lite då och då. Vi valde att inte ta upp det på bloggen i början för att jag vet hur tjejer är. Speciellt med Hugo. Det var efter två veckor typ.

Vad är så speciellt med Hugo som fick dig att falla för honom?

– Det var nog hans personlighet och hans sätt att se på saker och ting.

Hur är Hugo som pojkvän?

– Han är väldigt generös och kärleksfull. Och jag känner mig som hans lilla nalle, alltså jag känner mig väldigt trygg med honom.

Vad säger dina föräldrar om att du skriver om ditt sexliv så öppet?

– Pappa ringer mig och klagar på att jag glömt mina p-piller hemma. Mamma är den oroliga typen. Men det är min pojkvän så att vi har sex är helt naturligt. Jag är en väldigt öppen person och jag vill vara ärlig i min blogg och visa vem jag är.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.