Kleerup kritiseras av kändisarna

- 10/01/2009, 22:22 -

Robert Wells och Fadde Darwich går till hårt angrepp mot Andreas Kleerup.

Efter den tumultartade Grammisgalan har uppståndelsen kring Andreas Kleerup blivit enorm. Polis. Droger. Urinprov. Nu går Robert Wells och Fadde Darwich till synkroniserad attack mot Kleerup.

"...att det finns TV program som satsar på musikunderhållning och gör det både utan fylla och droger = Körslaget !!! I TV-studion blir du tillräckligt hög av all grym energi från körerna och publiken. Det var därför dom flesta(tur nog) i underhållningsbranschen startade med musik en gång i tiden. Om hälften är sant vad som utspelades under en viss gala denna vecka enl. inside rykten är det bedrövligt och ofattbart respektlöst mot all publik ."Låtsasvärlden"(den suspekta delen av artisteriet i vårt underbara land ) fick nya ansikten.", skriver Robert Wells på sin blogg.

En tydlig pik mot Andreas Kleerup som inte bara stod för rubrikerna dagen efter. Under polistillslaget fick han lämna ett urinprov som nu visat positivt utslag för kokain.

"Det spelar ingen roll hur mycket talang eller kunnande du har. Vårda talangen men ställ dig inte över andra sa Charlie Norman till mig backstage i tidigt skede.Synd att inte fler fick ta del av hans artistiska och även musikaliska kunnande. Bra och sanna ord. (Dom finns i hans memoarer.)", avslutar Wells sitt inlägg.

Att dessutom Fadde Darwich passat på och dissat Kleerup i sin blogg är antagligen en slump. Men det är inte första gången Fadde gått till attack mot Kleerup. Den här gången har han publicerat en bild på Kleerup med texten "Årets Svenska URINvånare". Nyheter24 ringde kändisvakten Fadde Darwich för att få veta mer.

– En idrottare som ertappas med doping blir avstängd. Men en artist som grips och döms får fortsätta sälja skivor. Alltså tycker skivbolagen att det är okej att knarka. Där måste de ta sitt ansvar, säger Fadde Darwich till Nyheter24.

Du som arbetar som krogvakt, vad har du sett av droger?

– Jag tycker att det varit så tyst om droger i vimlet. Det finns droger och det är inget att sticka under stol med. Förr var det mer på inneklubbar. Nu hittar man droger överallt. Så utbrett är det och det är ett jätteproblem. .

Hur tror du att kändisarnas drogvanor påverkar vanliga människor?

– Då tycker jag att det är för jävligt. Varje artist har fans och när de blir gripna finns det ju risk att de vill efterlikna. Om de blir haffade så tycker man ju att det är coolt. Jag minns själv när jag var mycket yngre.

Har du testat droger någon gång?

– Jag har aldrig testat någonting. Jag är nog en av de få som inte har gjort det, säger Fadde Darwich till Nyheter24.

Även Nyheter24:s egen bloggare Bengt Kvist kritiserar Kleerup.

Skrivet av: