Tisdag 5 Jul
Stockholm

Kissie polisanmäld efter fejkinlägg

I går kväll publicerade Kissie ett påstått mail från Christoffer.
I går kväll publicerade Kissie ett påstått mail från Christoffer. Foto: Faksimil/kissies.se

Kissie hängde ut Christoffer, 19, som bög. Men han uppger att han aldrig pratat eller mailet med bloggerskan. Nu polisanmäler han Kissie.– Jag blir så förbannad, säger han om tilltaget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alexandra "Kissie" Nilsson driver Sveriges största blogg. Under fredagskvällen publicerade hon ett inlägg under rubriken "Jag är nog homosexuell".

"Jag har ett problem, jag tror eller nej jag vet att jag är homosexuell! Jag har på sista tiden har en väldigt nära kontakt med min vän Alexander.. Jag försöker på alla sätt vara så nära honom som möjligt och ge honom tydliga singnaler men ingenting verkar funka!" skriver Kissie på sin blogg.

Bredvid inlägget finns en bild på Christoffer, men han säger att han aldrig haft någon kontakt med bloggerskan.

– Jag har ju inte skickat brevet. Jag har aldrig träffat henne, aldrig pratat med henne. Jag förstår ingenting, säger han till Aftonbladet.

Under lördagen har telefonen gått varm hos Christoffer. Vissa gratulerar till att han kommit ut ur garderoben medan andra undrar vad som hänt.

Han har även varit i kontakt med Kissie och bad henne ta bort inlägget.

– Jag fick svar efter ett tag. Hon skrev ”men är du inte bög, gud vad tråkigt”, men hon har inte tagit bort inlägget, säger han till Aftonbladet.

Han ringde då och polisanmälde henne.

– Polisen sa att det är ofredande. Jag tycker att det är så barnsligt, men ändå… Jag har flera kompisar som heter Alexander. Det är klart att de undrar, säger han till Aftonbladet.

Själv är bloggerskan fåordig.

– Jag har inga kommentarer, säger Alexandra Nilsson till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.