Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carola fick blackout inför Victoria och Daniel

Carola tappade bort sig när hon såg kronprinsessan Victoria och Daniel.

Carola tappade bort sig när hon såg kronprinsessan Victoria och Daniel.

Fredrik Sandberg/SCANPIX

Nöje | 07/06/2010 17:47

När Carola fick syn på kronprinsessan och Daniel från scenen fick hon en blackout.– När jag ser Victoria och Daniel dyker det upp en massa andra tankar, säger sångerskan.

Det var när Carola framförde en specialskriven låt för det blivande brudparet under nationaldagsfiranden som hon drabbades en blackout.

– Att stå och sjunga den live första gången i tv, och framför Victoria och Daniel, var naturligtvis väldigt speciellt. Så jag babblade bort texten där i andra versen. Jag är så van vid att jobba med tv, men när jag ser Victoria och Daniel dyker det upp en massa andra tankar, säger Carola till Aftonbladet.

Få människor visste att Carola skulle sjunga låten, men kuppen gick hem hos kronprinsessan och Daniel, som höll hårt i varandras händer.

– Dels ser jag deras kärlek, och så tänker på mitt eget liv. Det är så mycket som är stort med deras bröllop. Jag gläds verkligen med dem. Det är inte bara romantik, utan det är något som känns så starkt och tryggt med deras beslut, helt enkelt, säger sångerskan till Aftonbladet.