Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsays alkoholmätare gick igång på MTV-fest

1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

All Over Press

Nöje | 09/06/2010 11:14

"Det var så uppenbart. Men hon bara stod där framför mig och låtsades som om allt var finemang."

Skådespelerskan Lindsay Lohan har sedan en tid tillbaka burit en alkoholmätare runt sin ena vrist. Mätaren ska hindra 23-åringen från att dricka alkohol då hon dömts till skyddstillsyn efter en rattfylleridom tidigare i år.

Men det verkar som om stjärnan hade svårt att hålla fingrarna i styr under efterfesten till MTV Music Awards. Flera vittnen berättar nämligen att mätaren gav utslag och började blinka "helt ursinnigt".

– Helt plötsligt började hennes alkoholmätare blinka helt ursinnigt. Skarpa röda, snabba blinkningar, rakt igenom hennes stövel. Jag kunde inte höra något, att det skulle ha varit något alarm som gick på, men man kunde definitivt se blinkningarna.

– Jag såg inte att hon drack eller tog droger. Men hon verkade inte reagera. Det var så uppenbart. Men hon vara stod där framför mig och låtsades som om allt var finemang, uppger en källa för Star Magazine.

Enligt uppgifter finns möjligheten att armbandet kan ha gått sönder, men nu har Lohans domare kopplats in:

– Domaren kommer att få en rapport från företaget som gör armbanden med detaljer kring Lindsays alkoholhalt, säger en annan källa, enligt Radar Online.

Om det visar sig att Lindsay hade alkohol i blodet under efterfesten så sitter hon i klistret. Redan nästa månad ska skådespelerskan infinna sig i rätten - men om hon druckit kan hon räkna med att domaren vill träffa henne betydligt tidigare.