Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

”Han ljög för att få ligga med henne”

- 14/06/2010, 14:29 -

alloverpress

Britney Spears pojkvän Jason Trawick har spelat dubbelt - hela tiden.

Kvinnan som gjort Britney Spears förhållande till ett triangeldrama är skådespelaren Jessica Steindorff. Trawick ska ha känt Steindorff sedan 2007, när hon blev hans personliga assistent på agentföretaget Williiam Morris.

När Trawick gjorde slut med sin dårvarande flickvän trodde Steinforff att hon skulle få ha honom för sig själv, men plötsligt blev han ihop med Britney Spears.

– Jasons lögner har pågått för länge och någon måste berätta sanningen för Britney, även om det gör ont, säger Steindorffs väninna, enligt Celebitchy.

I början av sitt förhållande med Britney Spears var Trawick trogen men det dröjde inte länge förrän han ringde Steindorff.

– Han låg inte med Jessica för att han inte ville gå över gränsen. Men han hade oralsex med henne. Jason har en mycket sjuk uppfattning om vad som är rätt och fel, säger källan, enligt Celebitchy.

Det dröjde inte länge innan Jason Trawick även lurade sin älskarinna.

– Till Jessica sa han att han hade gjort slut med Britney. Men han ljög för att få ligga med henne, säger källan enligt Celebitchy.