1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Så twittrar Lindsay efter fängelsedomen

Skådespelerskan är missnöjd med sin dom - och bedriver nu en intensiv kampanj mot det amerikanska rättssystemet på sin Twitter.


Under natten till onsdagen, svensk tid, dömdes skådespelerskan Lindsay Lohan till 90 dagars fängelse efter att ha misslyckats med att närvara på obligatoriska alkoholinformationsmöten. Detta efter att hon fällts för rattfylleri 2007.

Och det var en upprörd Lindsay som gick ut ur rättssalen - när domen meddelades bröt hon ihop totalt. Nu driver stjärnan en intensiv kampanj mot det amerikanska rättssystemet på sin Twitter. Hon skriver bland annat att systemet "skrotar moraliska bedömningar genom sina mekaniska regler."

Så här twittrar Lohan just nu:

"Festligheter, parader och dylikt hålls i ära för en bestraffningsplan skapad av kongressen och den amerikanska brottskommissionen."

"Ingen ska bli dömd till tortyr eller inhuman, degraderande behandling eller vedergällning."

"I stället passerade dagen som så många andra under de senaste 15 åren, med mängder av federala svaranden som dömts under en perverterad konstitution."

Skådespelerskan har oavbrutet hävdat att hon gjort allt i sin makt för att fullfölja programmet och menar att hon blivit felaktigt dömd.

Vad tycker du själv? Var det rätt att döma Lohan till fängelse?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!