Som är tio år yngre än hennes tidigare make, Sam Mendes.
1 av 2
Som är tio år yngre än hennes tidigare make, Sam Mendes. - Foto: Evan Agostini/AP/SCANPIX
Kate Winslet dejtar nu modellen Louis Dowler.
2 av 2
Kate Winslet dejtar nu modellen Louis Dowler. - Foto: Chris Pizzello/AP/SCANPIX

Kate Winslet dejtar modellhunk

Efter det oväntade uppbrottet med maken Sam Mendes uppges "Titanic"-stjärnan dejta modellhunken Louis Dowler, tio år yngre än Mendes.


Kate Winslet och Louis Dowler, båda 34 år, träffades genom gemensamma vänner för ett par månader sedan och har varit oskiljaktiga sedan dess.

– Louis har tillbringat mycket tid med Kate nyligen och de har varit i New York tillsammans när han fotades för en reklamkampanj. De har varit på flera dejter och kommer väldigt bra överrens. Det är fortfarande nytt men de njuter av varandras sällskap, säger en källa till News of the World.

Och enligt den brittiska tidningen är Dowler perfekt för Winslet.

– Han är inte alls den typiska modellen trots att han får massor av uppmärksamhet. Hn älskar att surfa och är verkligen jordnära, säger en källa till den brittiska tidningen.

I mars blev den oväntade skilsmässan mellan Winslet och hennes make Sam Mendes, 44, offentlig. Enligt flera källor uppgavs det att Mendes träffat en ny kvinna, men det har hela tiden förnekats.

Kate Winslet har hela tiden varit mån om att hålla en låg profil efter separationen. Men nu verkar det som om hon fallit pladask för den manliga modellen, som bland annat varit ansikte utåt för Burberry tillsammans med Kate Moss.

– De försöker planera sina kalendrar så att de kan spendera så mycket tid tillsammans som möjligt, säger en källa till News of the World.

Men de vill hålla förhållandet utanför strålkastarna.

– De vill desperat hålla sitt förhållande hemligt, så de har hållit en låg profil hittills, säger källan till tidningen.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!