Allsångskonkurrenten Anders Lundins vinst har inte varit lika stor. Hans bolag hade en vinst på 1 miljon kronor.
1 av 2
Allsångskonkurrenten Anders Lundins vinst har inte varit lika stor. Hans bolag hade en vinst på 1 miljon kronor. - Foto: Britta Pedersen / SCANPIX
Lotta Engbergs bolag har gjort storvinst under det gångna året - 3 miljoner kronor plus.
2 av 2
Lotta Engbergs bolag har gjort storvinst under det gångna året - 3 miljoner kronor plus. - Foto: alloverpress

Lotta Engbergs miljonvinst

Lotta Engbergs allsångsprogram har gjort succé i år medan konkurrenten Anders Lundin ifrågasatts som programledare. Det syns också på deras inkomster - Lotta har dragit in 5,4 miljoner om året jämfört med Anders 3 miljoner.


Det går bra för Lotta Engberg nu.

Efter att Expressen kartlagt allsångsledarnas inkomster under det senaste året så ser det riktigt bra ut för henne.

Hennes bolag, Lotta Engberg AB, ökade sin omsättning med 266 procent förra året. Vinsten steg från 673 000 till dryga 3 miljoner kronor, skriver Expressen.

Pengarna kommer från hennes jobb med Bingolotto och Lotta på Liseberg.

- Jag har ingen speciell koll på allt det där med pengar. Men jag har jobbat väldigt mycket, så det är väl därför. Men det är bolagspengar va? Det känns inte som att jag har så mycket pengar, säger hon till tidningen.

Hennes allsångskonkurrent Anders Lundin däremot tjänar inte alls lika stora summor.

Hans bolag, Lemur AB, visar en vinst på 1 miljon kronor.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.