Alexander Skarsgård har spenderat en tid i Sverige med flickvännen Kate Bosworth.
1 av 2
Alexander Skarsgård har spenderat en tid i Sverige med flickvännen Kate Bosworth. - Foto: All Over Press
Han beskriver tiden i hemlandet som helt underbar.
2 av 2
Han beskriver tiden i hemlandet som helt underbar. - Foto: All Over Press

Skarsgård: "Det har varit helt underbart"

Alexander Skarsgård som numera är Hollywoodstjärna och bor i Los Angeles berättar att tiden i Sverige med Kate Bosworth har varit helt underbar.


Under gårdagen hade filmen Puss premiär i Stockholm där huvudrollsinnehavaren Alexander Skarsgård visade sig på röda mattan.

Under den senaste tiden har Skarsgård varit hemma i Sverige och bland annat setts på festivalen Way Out West tillsammans med flickvännen Kate Bosworth.

- Det har varit helt underbart, säger han till Expressen.

Skarsgård är tacksam för att han har möjlighet att spendera tid i Sverige samtidigt som han spelar rollen som Eric Northman i vampyrserien True Blood.

- Jag har så jävla tur att jag på ett år kan göra en säsong av True Blood och sedan åka hem till Sverige, bo i Stockholm och träffa familjen. Jag har det bra i Los Angeles, men det är en annan sak att komma hem. Jag går runt på Södermalm och varenda gathörn väcker minnen och känslor. Jag hade det fantastiskt på Way Out West, åkte till Käringön med kompisar och tog en sväng till Gotland, säger Alexander Skarsgård när Expressen möter honom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!