Gaga orolig över sin bisexualitet

Nu ångrar Lady Gaga att hon kom ut som bisexuell.


Det var i en intervju som Lady Gaga eller Stefani Joanne Germanotta, 22, lät tungan fladdra lite för mycket. Helt överraskande kom hon nämligen ut som bisexuell. Något hon kanske inte tyckte var så anmärkningsvärt. Men när man är en kändis så är det andra bullar som gäller.

Är du verkligen så killgalen som dina låtar ger intryck av?

– Ja, jag är ju tjejgalen också. Det beror på verkligen var jag är. Jag älskar män, jag älskar kvinnor och jag älskar sex... Många gånger blir pojk- och flickvänner svartsjuka och vill ha all din uppmärksamhet, jag behöver verkligen inte det just nu.

Ser du dig själv som bisexuell?

– Visst, jag menar, jag lägger ingen vikt vid sexuell läggning överlag. Folk föds som de föds, sa Lady Gaga i intervjun.

Men nu vägrar stjärnan kommentera mer kring sina sexuella preferenser. Hon är nämligen orolig för att hennes fans ska dissa henne på grund av hennes bisexualitet.

– Jag vill egentligen inte säga något mer om det där. Jag ångrar mig inte och står för det jag sa. Men jag vill inte att mina fans ska tro att jag säger att jag är bi för att sälja mer skivor eller för att jag vill ställa mig in i gayvärlden. Nästan alla mina kompisar är homosexuella och jag är ofta ute på gayställen, men jag vill inte skylta med det med risk för att folk ska tro att jag gör det för att ragga fans, säger Lady Gaga i en intervju med tidningen QX.

Pokerfejja?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!