Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Larry King och Oprah ville ha mig"

Pappa Thomas Nordegren, här i USA för att hjälpa sin dotter.
1 av 1

Pappa Thomas Nordegren, här i USA för att hjälpa sin dotter.

All over press

Nöje | 16/10/2010 15:03

När Tiger Woods otrohetsskandal briserade hamnade hela familjen Nordegren i världens fokus. Nu talar Thomas Nordegren ut om den svåra tiden.– Jag var för övrigt den som sist fick veta vad min dåvarande svärson hade för sig. Det brukar inte vara något som man inviger sin svärfar i, säger han.

Tiden efter att golfstjärnans otrohetskandal briserat hamnade Elin Nordegrens pappa, radioprofilen Thomas Nordegren, mitt i mediestormen. En jobbig tid, enligt honom själv:

– Jag var pressad när det var som värst och fyra bilar av olika nationaliteter ständigt stod parkerade utanför vårt hus. De ringde på dörren tidigt på morgonen. Många ringde också till barnen... åttaåringen... de går via klasslistor i skolan. Alla från Larry King och Oprah, till Fredrik Skavlan ville att jag skulle tala ut, säger han enligt Expressen.

Thomas har tidigare varit mycket kritisk mot svenska tidningar, som han tycker har rapporterat alldeles för okritiskt kring skilsmässan.