1 av 6
- Foto: Faksimil.
2 av 6
- Foto: Faksimil.
3 av 6
- Foto: Screenshot.
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Se komikern röka på i teve

Baksmällan-stjärnan Zach Galifianakis röker på i teve.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Det här är Proposition 19

Proposition 19 var ett lagförslag som gick ut på att alla över 21 år skulle få inneha, dela och transportera upp till 28 gram marijuana.

Delstaten Kalifornien folkomröstade om förslaget den 2 november 2010 och det röstades efter en inledningsvis mycket jämn kamp ned av väljarna med 53 procent av rösterna mot 46 procent.

I dag går Kalifornien till folkomröstning för att göra sin röst hörd om Proposition 19 – det lagförslag som legaliserar marijuana.

Skådespelaren Zach Galifianakis, känd från bland annat komedin Baksmällan, är en stark förespråkare av marijuana. I Bill Mahers teveshow Bill Maher Show vill Zach propagera för sin sak så till den grad att han tänder en joint – mitt under sändning.

– Jag tror att många fortfarande ser det som ett tabu, säger Zach samtidigt som han tog upp en färdigrullad joint från sin kavaj och tänder på.

Zach Galifianakis möttes av skratt och applåder från teveshowens panel, och mest förvånande var att Margaret Hoover – som i panelen representerade den konservativa sidan – ryckte åt sig Zachs joint, luktade på den och undersökte att den var äkta.

Sedan gav hon skrattande tillbaka jointen till Zach.

VIDEO: Zach Galifianakis röker en joint i The Bill Maher Show.

/
/
/
/