1 av 4
- Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
2 av 4
- Foto: Mats Andersson / SCANPIX
3 av 4
- Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX
4 av 4
- Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Alex Schulman släpper ny roman

Titeln blir "Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött".


Söndagsintervjun med Alex Schulman

Alex Schulman är först ut i Nyheter24:s serie söndagsintervjuer. Där berättar han bland annat om sin nya blogg, om att utnyttja sitt kändisskap och om varför Peter Jihde är en dålig programledare. Läs intervjun med Alex Schulman på Nyheter24.se den 7 november.

Nyheter24 kan i dag avslöja att Alex Schulmans nästa verk släpps i januari. Boken är en kärleksroman och en kärleksförklaring till hustrun Amanda Schulman (tidigare Widell). 

– Det är en kärlekshistoria. Det är svårt att skriva om kärlek men jag ville försöka, säger Alex Schulman till Nyheter24.

Boken inleds med uppbrottet från bloggerskan Katrin Zytomierska, den 4 juli 2008, på årsdagen efter deras bröllop.

– Vi firade ett år som gifta och bestämde samma dag att vi skulle skilja oss. På dagen, ett år senare, föddes min och Amandas dotter Charlie. Så historien börjar på restaurang Zink och slutar på BB i Visby. Det är en otrolig resa.

Dessutom passar Alex Schulman på att byta förlag. Piratförlaget ger ut den nya boken och förläggare är Ann-Marie Skarp, Jan Guillous äkta hälft.

– Jag vet inte om hon tycker om mig, men hon tror på mig i alla fall. Hon var en bidragande orsak till att jag valde Piratförlaget, säger Alex Schulman avslutningsvis.

Romanens titel blir Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

2 timmar sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.