Schulman i bråk med TV4-profiler

Alex Schulmans senaste attack har startat ett fullskaligt bråk med TV4-kändisar.


Bloggaren Alex Schulman har en vass tunga och en kanske ännu vassare penna. Något som TV4-profilerna Jenny Östergren och Ronny Svensson nyligen fått känna av. I en vass attack anklagade han nämligen TV4:s Nyhetsmorgon för att bara göra reklam för just TV4.

”Nyhetsmorgon” är inte längre ett samtidsbevakande, aktualitetsreflekterande morgonprogram. Det är numera en fyra timmar lång reklamspot för TV4:s egna program.", skrev Schulman i Aftonbladet.

Men även Östergren och Svensson har sina bloggar och nu verkar det vara bloggbråk på gång. För TV4-duon har nu gått i svaromål.

"Jag är fet men inte köpt... Jag bryr mig egentligen inte så mycket, tycker mest det liknar den berömda sandlådan, eftersom jag är frilans med den trevliga uppgiften att recensera film i Nyhetsmorgon.", skriver Ronny Svensson i sin blogg medan Jenny Östergren sarkastiskt fyller i.

"Det KAN bli journalistiskt märkligt att inte kunna följa upp nyheter som engagerar tittarna, eller som kanske kan göra skillnad i världen. Som Magdas kollaps eller Kalla Fakta om gåsplockning. Men vad fan. Det blir mer tid till sånt som upplysta journalister tycker är viktigt."

Schulman fortsätter alltså med det han gör bäst - att provocera.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!