1 av 5
- Foto: Linn Stålberg
2 av 5
- Foto: Johan Engman / SCANPIX
3 av 5
- Foto: Bob Edme / SCANPIX
4 av 5
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
5 av 5
- Foto: Adam Ihse / SCANPIX

Veckan i Tryck v.45

För att metajournalistik också är journalistik.


+ Petter.

Visar nya sidor vecka efter vecka i "Så mycket bättre". Vilket hjärta. Vilken hjälte. Inte sedan allas vår Dolph Lundgren satt och grät i radio har en biff visat sig vara så mör. 

 

- Kikki Danielsson.

Att Kikki Danielsson på senare år, med kvällstidningarna som medium dagligen pockat på levande människors uppmärksamhet är en sak. Men nu har hon, via ett annat medium, börjat söka upp döda människor. Tycker det rentav är fräckt. Och jävligt skrämmande. Lämna de döda i fred nu Kikki, hör du det?

 

! Sverigedemokrat-turken.

Glöm Skogsturken. Glöm Laserturken. Veckans stjärna i kategorin "överreagerande och arga unga män härstammande från sydliga breddgrader" är ingen mindre än riksdagasledamoten Jimmie "Vem vare som fråga" Åkesson.

 

? Nicolas Sarkozy.

Samtidigt som hela Europa drar åt svångremmen och fransoserna stoppar bark i baguetterna beställer den petite presidenten en penisförlängning i form av ett stort och vräkigt plan för 1,6 miljarder kronor. (60 centimeter längre än Obamas). Napoleon-komplex i all ära, men skulle inte det där lilla knyttet lika gärna kunna färdas Nils Holgersson-style; på en gås?

 

() Alexander Skarsgård.

Killen verkar alldeles för trevlig för att man ska orka gå runt och vara avundsjuk på hans framgång. Nyligen utsedd till världens näst sexigaste man av tidningen Star. Inte illa pinkat.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

1 timme sedan
Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.