Celine Dion med sönerna Nelson och Eddy.
Celine Dion med sönerna Nelson och Eddy. - Foto: Faksimil/Hello!

Celine Dion visar upp mirakelbebisarna

För sex veckor sedan födde stjärnan tvillingpojkar. Nu visar hon upp dem för första gången.


Efter sex tuffa IVF-behandlingar blev Celine Dion, 42, till slut gravid. Och lyckan blev dubbel när hon fick reda på att hon väntade tvillingar.

För sex veckor födde hon två söner som de döpte till Nelson och Eddy. Nu visar stolt upp babylyckan i senaste numret av veckotidningen Hello!

Celine Dion är gift med Rene Angelil, de har sedan tidigare ett barn tillsammans, Rene-Charles Angelil, 9.

/
/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.