Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto: Nästa Robinson blir ännu tuffare

1 av 4

CHRISTINE OLSSON / SCANPIX

2 av 4

Leif R Jansson / SCANPIX

3 av 4

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

4 av 4

Leif R Jansson / SCANPIX

Nöje | 20/12/2010 13:11

Många förfasades över det nya och tuffa Expedition Robinson. Nu lovar Paolo Roberto att det blir ännu tuffare framöver.

Årets Expedition Robinson var tuffare än någonsin. Flera deltagare bröt ihop i samband med de fysiskt ansträngande och tuffa tävlingarna. Bakom förändringarna stod programledaren och träningsnarkomanen Paolo Roberto. Hans hårda och kompromisslösa sätt kritiserades och många menade att han vid vissa tillfällen gick över gränsen och pressade deltagarna för hårt. Själv håller han med om att det var tufft, men berömmer och lyfter fram årets deltagare.

– De är tävlingsmänniskor och bra idrottsmän. Så det var uppskattat, i alla fall i efterhand, berättar han för Nyheter24.

Många av deltagarna är han idag vän med på Facebook. Och han tycker att årets Robinson ett av de bästa i programmets historia:

– Jag är väldigt nöjd, särskilt med de tuffa tävlingarna, säger han.

Klar för nästa säsong

Redan i maj åker han iväg med en ny grupp deltagare. Och han lovar att nästa upplaga av Expedition Robinson kommer att bli ännu tuffare än årets.

TV4 var nöjda med upplägget, så det är jättekul. Jag kör på och ser verkligen fram emot det.