1 av 3
- Foto: AP Photo/Matt Sayles
2 av 3
- Foto: AP Photo/Matt Sayles
3 av 3

Hefner skickar kort till gammal flamma

Playboy-grundaren Hugh Hefner, 84, håller fortfarande kontakten med sin gamla kärlek Holly Madison, 30.


Holly Madison och porrkungen Hugh Hefner var tillsammans under sju år.

Hugh Hefner är känd för att ha flera flickvänner samtidigt men Holly var under deras tid tillsammans hans flickvän #1.

Han har flera gånger poängterat att han tror att de kommer att vara tillsammans livet ut. Men under 2008 tog förhållandet slut. Holly flyttade ut ur Playboy Mansion och Hef hittade nya flickvänner.

Nyligen firade dock Holly sin födelsedag och på sin Twitter avslöjar att hon fick ett födelsedagskort från gamla flamman Hugh. Finns det en chans att de hittar tillbaka till varandra?

/
/
/
/
/
Senaste nytt

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

igår 13:40
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.