Fredag 27 Maj
Stockholm

Daniel vinner Ung och bortskämd

1 av 2
2 av 2

SVT:s tittarsuccé Ung och Bortskämd har nått sitt slut efter åtta veckor. Vinnaren: Daniel "Paris" Afshinnejad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De nio unga och bortskämda deltagarna fick under två månader i programmet bo tillsammans, lära sig att städa, diska och ta hand om sig själva för första gången.

Det blev Daniel "Paris" Afshinnejad som vann föräldrarnas röster och kammade hem segern i finalen. Priset är en jorden-runt-resa värd 50 000kr.

– Jag kan knappt känna igen den personen jag var när jag gick in i huset, sa Daniel i programmet.

Vägen till finalen var inte lätt. I tisdagens finalprogram fick de tre sista deltagarna i uppgift att producera en informationsfilm och en affisch om ett viktigt ämne. Medan stressen blev för stor för de andra deltagarna - som helt sonika bröt ihop - lyckades Daniel ta sig samman.

En expert fick senare bedöma finalisternas framsteg och Daniel var den som enligt honom förändrats mest och kommit längst i tävlingen.

– Jag är chockad, jag kan inte fatta det, sa Daniel efter vinstbeskedet– Föräldrarna tycker att jag är en värdig vinnare och det är inte bara min mamma som tycker det. Det är så sjukt!

– Jag vågar prova saker och ger inte bara upp. Sättet jag levde på var inte okej. Jag skulle vilja ge en kram och en örfil till den gamle osäkre Daniel, säger Daniel Afshinnejad till Expressen.

Daniel uttrycker även sin tacksamhet på bloggen där han vänder sig till tittarna av programmet och sina fans.

– TACK SÅ JÄKLA MKT till alla som hört av sig till mig, min facebook är helt översvämmad i loggen och inkorgen, mailen, mobilen...men fan va jag älskar det. Fan va ja älskar er.

Kommentera
Kopiera länk
Dela