1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2

Svenskar inreder för Oprah

Inredarduon Simon Davies , 47, och hans sambo Tomas Cederlund, 46, blev kända i TV3:s program Design: Simon & Tomas, Från koja till slott och nu senaste Sveriges fulaste hem. Nu är programledarna i Los Angeles för att spela in ett eget program för Oprah Winfreys nya tevekanal - OWN.


Strix Television producerade programmet Sveriges Fulaste hem och de har nu sålt programidén till det amerikanska produktionsbolaget Angel City Factory.

Teveinredarna har sedan i våras pendlat mellan Stockholm och Los Angeles för olika möten.

Oprah Winfrey Network, OWN, gillade idén och ville ha med Simon  Davies och Tomas Cederlund då de var mycket involverade i programidén berättar deras agent Juan Navas för Expressen.

Kanalen lanseras den 1 januari nästa år och inredarnas program kommer att sändas under våren.

/
Own
/
TV3
Senaste nytt

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

Kiss gör som Abba – blir avatarer

idag 05:00
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.