1 av 6
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
4 av 6
- Foto: AP Photo/Disney, Kent Phillips/Scanpix
5 av 6
- Foto: AP Photo/NBC, Peter Kramer/Scanpix
6 av 6
- Foto: AP Photo/NBC, Peter Kramer/Scanpix

Michael Douglas har besegrat cancern

Michael Douglas: Tumören är borta.


Den 17 augusti 2010 kom beskedet – skådespelaren Michael Douglas, 65, hade en elakartad cancertumör i halsen. Strålbehandling och kemoterapi tärde hårt och chanserna att Michael Douglas skulle överleva såg små ut.

– Det är troligt att det handlar om 20 procent chans att överleva. Han är förmodligen deprimerad och trött. Det är väldigt troligt att han kan dö, sade den New York-baserade läkaren Eric Braverman till Sunday Express i oktober.

Ser ljust på framtiden

I sin första teveintervju sedan han påbörjade sin behandling mot strupcancern berättar nu Michael Douglas själv att hans tumör är borta.

– Nu när tumören är borta är oddsen med den här typen av cancer att jag har besegrat den, säger Michael Douglas till journalisten Matt Lauer.

– Tumören är borta, men jag måste fortfarande gå på kontroller varje månad. Det är väl ingen total eufori, det kommer säkert ta ett par månader att få allt under kontroll. Men det har varit en helt vild resa under sex månader, säger han, enligt OK Magazine.

Skräckbilderna på en borttynande Michael Douglas är inget vi ska oroa oss för längre – Michael har nämigen återfått sin aptit och äter nu vansinniga mängder mat.

– Jag äter som en gris! Jag tappade ungefär 14-15 kilo, och jag har redan gått upp flera kilo. Men jag har ytterligare 10 kilo att gå upp, säger han.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.