Tisdag 22 Jun
Stockholm

Paradise Hotel-stjärnan om natten med Kissie

Kissie.
1 av 3
Kissie. Foto: Faksimil.
Paow.
2 av 3
Paow. Foto: Faksimil.
3 av 3

Paow lägger upp smyginspelat samtal på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De två bloggstjärnorna Kissie och Paow är långt ifrån vänner. Kissie och Paow har tidigare hamnat i luven på varandra – och nu har ännu ett bloggkrig blossat upp.

På sin populära blogg har Paow lagt upp en smyginspelad ljudfil där Paows pojkvän Hugo Rosas pratar med Paradise Hotel-deltagaren JP. Hugo frågar hur Kissie var i sängen.

"I smyg började Hugo spela in på sin telefon när han frågade JP om Kissie. JP hade alltså ingen aning om att Hugo spelade in. Hugo tyckte det var taskigt mot Kissie och ville inte lägga ut det på sin blogg, men jag har absolut inga hämningar när det gäller Kissie då hon har varit riktigt jävla elak mot mig utan anledning", skriver Paow i sin blogg.

JP:s recenserar sedan Kissies färdigheter i sängen – bland annat säger JP att Kissie var "standard" och "inte alls på min nivå". Kissie går till motattack i sin blogg.

"Ser att JP och en viss annan bitter bloggerska fortfarande vill hämnas på mig för att hon själv var otrogen mot sin pojkvän flera än en gång och JP som inte länge är kändis efter Paradise Hotel, haha. Dom har spelat in ett samtal, mellan sig själva där dom tydligen pratar om när jag JP hade sex med mig hemma hos mig..? Haha, herregud vilka männsikor, synd om dom", skriver Kissie i sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela