Kissie.
1 av 3
Kissie. - Foto: Faksimil.
Paow.
2 av 3
Paow. - Foto: Faksimil.
3 av 3

Paradise Hotel-stjärnan om natten med Kissie

Paow lägger upp smyginspelat samtal på sin blogg.


De två bloggstjärnorna Kissie och Paow är långt ifrån vänner. Kissie och Paow har tidigare hamnat i luven på varandra – och nu har ännu ett bloggkrig blossat upp.

På sin populära blogg har Paow lagt upp en smyginspelad ljudfil där Paows pojkvän Hugo Rosas pratar med Paradise Hotel-deltagaren JP. Hugo frågar hur Kissie var i sängen.

"I smyg började Hugo spela in på sin telefon när han frågade JP om Kissie. JP hade alltså ingen aning om att Hugo spelade in. Hugo tyckte det var taskigt mot Kissie och ville inte lägga ut det på sin blogg, men jag har absolut inga hämningar när det gäller Kissie då hon har varit riktigt jävla elak mot mig utan anledning", skriver Paow i sin blogg.

JP:s recenserar sedan Kissies färdigheter i sängen – bland annat säger JP att Kissie var "standard" och "inte alls på min nivå". Kissie går till motattack i sin blogg.

"Ser att JP och en viss annan bitter bloggerska fortfarande vill hämnas på mig för att hon själv var otrogen mot sin pojkvän flera än en gång och JP som inte länge är kändis efter Paradise Hotel, haha. Dom har spelat in ett samtal, mellan sig själva där dom tydligen pratar om när jag JP hade sex med mig hemma hos mig..? Haha, herregud vilka männsikor, synd om dom", skriver Kissie i sin blogg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.