Måndag 27 Sep
Stockholm

Alexandra "Kissie" Nilsson - de bästa blogginläggen

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Se ett axplock av de hårda, provocerande och mest kontroversiella blogginläggen som Alexandra "Kissie" Nilsson har publicerat under sin tid som bloggerska.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta

Namn: Alexandra Barbara Nilsson.

Född: 18 april 1991.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 1 130 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.kissies.se.

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Alexandra "Kissie" Nilsson.

Alexandra "Kissie"  Nilsson har under åren som en av Sveriges största bloggerskor många gånger stuckit ut hakan med sina kontroversiella åsikter och provocerande framtoning.

Kissie...

...förklarar krig mot Paradise Hotel-JP

Bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson publicerade nyligen ett smyginspelat samtal med Paradise Hotel-deltagaren Jean-Pierre Lopes Marques, som där utvärderade en påstådd het natt med Kissie.

"Standard. Riktig standard. Inte på min nivå i alla fall", sa Jean-Pierre, och från Kissies sida tog det snabbt hus i helvete.

"Ser att JP och en viss annan bitter bloggerska fortfarande vill hämnas på mig för att hon själv var otrogen mot sin pojkvän fler än en gång och JP som inte länge är kändis efter Paradise hotel haha."

Efter idogt förnekande ringde Jean-Pierre enligt uppgift upp bloggerskan, som då valde att igonera försoningsförsöket.

"Vad vill denna kille egentligen? Han ljuger om vi skullle “haft ihop” det hemma hos mig..? Han hittar på samtal med andra bloggerskor för att få mer PR medans bloggerskorna som går med på detta är avundsjuka mellan mig och “C” ..? Eller vad är frågan om..? SLUTA RING MIG JP, tack!?" (2011-01-15)
 

...har tröttnat på fattigt folk

"Rika måste vara ödmjuka, det måste ni fattiga också vara!

Detta är inte för att försöka provocera eller så men jag har alltid varit emot vänstern. Jag anser att vänstern, dvs sossar är lata som anser att man ska dela på allting och ha det lika dåligt.

Ser absolut inte ner på “fattiga” men tycker att dom måste bli mer ödmjuka.

Det snackas alltid om att “åh hon är ödmjuk trots hon är rik och känd” men jaha..? Varför skulle det vara på ett annat vis? För som jag sagt förut bestämmer man själv om man vill vara rik eller fattig." (2010-12-24)


...filmar sin läppförstoring

Kissie lät läsarna följa med på en av hennes uppmärksammade skönhetsingrepp.


 

...har koll på vad som funkar i svängen

För att hjälpa sina läsare lite på traven gällande uppförande och stil så publicerade Kissie nedanstående lista över vad som accepteras och inte runt Stureplan.

 RÄTT på StureplanFEL på Stureplan
Bor:ÖstermalmFittja
Väska:BalenciagaRea på ÖB
Jämställdhet:DrinkluderFeminist
Attityd:ÖverlägsenTrevlig
Jobbar:Med aktierSom ficktjuv

 

...hotar Blondinbella

Efter en påstådd blogginläggsstöld från Isabella "Blondinbella" Löwengrips sida gick Kissie till en rejäl attack, och hotade bloggerskan med följande inlägg:

"Blondinbella din feta gris!

Ja jag pratar ju om lilla Blondinbella..?? Var lite bättre än det där och kom på egna ideer va? Synd att det börjar ta slut nu, kanske dags att lägga ner och låta oss orginella ta över? Eller så kunde du ju ta och skriva "titta vad jag blev insperad av söta kissie att göra", eller vågar du inte det? är det samma sak som när du råka skriva mitt namn fel sa folk inte skulle hitta hit?

Hmm ser att du är lite rädd... You should be, jag snor inte mina blogginlägg iaf... ??Spring grisen, spring....? ?Nöff!!" (2008-09-19)
 

...anklagas för att ligga bakom självmord

Efter att Kissie på sin blogg beskrivit sitt avståndstagande från feta och lata människor med "lår som går ihop" eller "en mage som har veck när man sitter ner", så reagerade en läsare med följande svar:

"Pratade precis med en tjejkompis, och fick veta att hennes lillasyster tog livet av sig igår för att hon inte tyckte att hon levde upp till bloggerskan Kissies ideal om hur en kvinna ska se ut. Detta är den andra personen jag vet som har tagit livet av sig pga saker du skrev i din blogg."

Kissies respons till detta inlägg var att publicera en bild på läsaren i fråga, och samtidigt på ett smidigt vis förklara vad hon ansåg om henne och situationen. 

"Nu blir jag anklagad för att bidra till självmord, ge er!

Denna text hittade jag när jag som vanligt satt och sökte på mig själv på nätet! Stort ego man har..

Iaf, detta är det värsta jag har läst tror jag. Aldrig sett en text om mig själv som är skriven av en sån skitkärring som denna. En fet hagga på 26 år som har mage att säga att jag står bakom, inte en, utan TVÅ självmord!

Du är en fet och ful männsika med en hemsk personlighet och du kommer inte komma någonstans i livet. Du är 26 år gammal, skärp till dig och skaffa dig ett jobb. Du äcklar mig." (2009-11-11)

Kommentera
Kopiera länk
Dela