Onsdag 19 Maj
Stockholm

J Lo och Marcs jättekris – bråkar om pengar

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Trubbel i paradiset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jennifer Lopez och hennes make Marc Anthony bråkar utav bara helvete.

– De bet ihop och undvek att bråka när Jennifer jobbade med American Idol, men nu har de bara släppt ut allt. Framförallt Marc håller på att gå sönder, säger en källa till In Touch, via Celebithcy.

Paret bråkar om pengar och om Marcs oförmåga att stanna på ett och samma ställe. Flera källor oroar sig nu över att deras äktenskap kan vara på väg att ta slut. 

Marc flyttade till Los Angeles – en stad som han dessutom avskyr – bara för att vara med sin fru. Men Marc blir snabbt rastlös och ägnar allt mindre tid med parets två barn Max och Emme, 2.  

I december 2010 uppdagades det att Marc Anthony har miljontals dollar i skatteskulder – något som upprörde Jennifer Lopez. Paret bråkar nu om allt från pengar till att Marc aldrig är hemma.

Marc är nu så desperat och pengakåt att han ger sig ut på turné – där han ser till att boka in städer och datum för att undvika sin fru.

– Parets kommunikation är under all kritik. Antingen skriker han på henne eller så svarar han inte när hon ringer. De kommer helt enkelt inte överrens, säger en källa.

Marc Anthonys turné är även den ett recept på katastrof.

– När han är på turné så dricker och flörtar han med amssa kvinnor. En situation som en stark och självständig kvinna som Jennifer inte kommer tolerera särskilt länge, avslutar källan, skriver Celebitchy.

Kommentera
Kopiera länk
Dela