Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisarnas läckta sex-mms

- 01/02/2011, 13:45 -
1 av 9

Faksimil från Mediatakeout.com.

2 av 9

3 av 9

4 av 9

5 av 9

6 av 9

7 av 9

8 av 9

9 av 9

När sextingskandalerna drabbar kändisarna.

Tidigare i veckan publicerade kändissajten Mediatakeout.com läckta nakenbilder på r 'n' b-stjärnan Rihanna.

Det här är inte första gången som nakenbilder på Rihanna läcker ut. Redan år 2009 drabbades Rihanna av ett bildläckage. Trots att Rihanna tyckte att det var både förödmjukande och pinsamt, så tycker hon inte att det var något fel med sexting.

– Om du inte skickar nakenbilder till din kille så tycker jag synd om honom, sade Rihanna då.

Både nakenbilder eller sexiga sms kan bli graverande för kändisarna.De egentagna bilderna på Miley Cyrus, Vanessa Hudgens och Ashley Greene i utmanande poser har alla spridits som en löpeld över internet. Även manliga stjärnor som fotbollsspelaren Ashley Cole och hiphopartisten Kanye West har skickat avklädda bilder på sig själva till sina älskarinnor – dessvärre har de bilderna aldrig sett offentlighetens ljus.

I Ashley Coles fall blev de ångande heta sms:en och mms:en bevis på att han var otrogen och anledningen till att Ashley och Cheryl Cole skilde sig.

– Det är de digitala läppstiftet på kragen, kreditkortsräkningen som man glömde gömma från sin partner, skrev krönikören Laura M Holson i New York Times kort efter att Tiger Woods älskarinnor delat med sig av hans sexiga sms.

OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!