Quetzala Blanco: Kullenberg är blåst

- 09/02/2011, 13:11 -
1 av 2

2 av 2

Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Quetzala Blanco är inte stormförjust i Anette Kullenberg.

Jag läser på Dagens Media att dj-duon Rebecca och Fiona "sexhånades" på tidningen Citys fest i går. Jag är så sjukt allergisk mot sådana ord –"sexhånad" och "våldtäktshånad" är ju det värsta man kan bli år 2011. Som ett himla offer liksom. Men det här var faktiskt smutsigt.

Krönikörlegendaren Anette Kullenberg – som var på plats för att dela ut pris till Rebecca och Fiona – struntade helt i juryns motivering och sade i stället att Rebecca och Fiona har "legat med allt och alla" och "horat runt i hela stan".

– Man kan säga att Rebecca och Fiona är kvinnornas svar på manliga svin, de har gett suggorna ett ansikte. Det finns ju en massa karlar som är ute och raggar och hamnar i säng hos olika damer, sade Anette.

Någon lämnade lokalen i raseri. Trots det så tycker Anette att det hela var lyckat.

"Annars var det lyckat, folk skrattade och applåderade", säger hon i dag.

Jag försöker hitta någon slags logik eller se Anettes plan. Fan, jag älskar verkligen någon som vågar utmana eller ifrågasätta och kanske vara obehaglig.

Eller göra det till något rumsrent att ligga med allt och alla samt "hora runt hela stan". Men till min besvikelse inser jag att Anette varken är punk eller har någon masterplan.

Hon är bara blåst och har dålig humor. Anette tyckte att det var kul och hon brydde sig i stort sett bara om att folk skrattade och applåderade.

Att göra ner två människor inför ett helt rum är mobbning, och att dessutom göra det och sedan tycka att det är lyckat att folk skrattar och applåderar är inget annat än tragiskt. Bortslösad talang.