Måndag 19 Apr
Stockholm

Charlie Sheen hånas av producent

Charlie Sheen.
1 av 2
Charlie Sheen. Foto: All Over Press
Chuck Lorre, producent.
2 av 2
Chuck Lorre, producent. Foto: All Over Press

I två sekunder visades ett meddelande från producenten till tittarna där den skandalomsusade Charlie Sheen hånades.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Chuck Lorre, skapare och producent för serien 2 1/2 Men, slår tillbaka mot Charlie Sheen som spelar en av huvudkaraktärerna.

I ett meddelande som visades i drygt två sekunder hånar producenten Charlie Sheen och gör narr av skådespelarens missbruk av alkohol och narkotika.

"Jag tränar regelbundet. Jag äter måttliga mängder hälsosam mat. Jag ser till att vila mycket. Jag besöker läkaren en gång om året och tandläkaren två. Jag borstar tänderna varje kväll. Jag har gjort bröströntgen, stresstester och EKG-prov. Jag träffar en psykolog och har flera hobbys för att reducera stressnivåerna. Jag dricker inte alkohol. Jag röker inte. Jag tar inte droger. Jag har inte vilt omdömeslöst sex med främlingar.

Om Charlie Sheen lever längre än mig så blir jag förbannad."

Det är inte första gången som Lorre kastar dynga på Sheen inför TV-tittarna. För bara några veckor sedan kunde tittarna läsa detta meddelande:

"Prova inte det vi visar i 2 1/2 Men hemma. Kom ihåg att vi har en högavlönad professionell anställd med flera års erfarenhet av att riskera sitt liv. Och tråkigt nog pratar jag inte om vår stuntman."

Kommentera
Kopiera länk
Dela