Elisabetta Canalis vinkar.
1 av 5
Elisabetta Canalis vinkar. - Foto: All Over Press
Elisabetta Canalis och George Clooney på beachen.
2 av 5
Elisabetta Canalis och George Clooney på beachen. - Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 5
5 av 5

George Clooney: Jag låg med för många tjejer

George Clooney berättar om sina vilda eskapader.


George Clooney är känd för sitt politiska intresse, men politiken är inget han kommer att satsa på. I en intervju med tidningen Newsweek berättar Clooney varför.

– Jag har inte levt mitt liv på det sätt man ska göra för att kunna bli politiker. Jag har knullat med för mycket brudar och tagit alldeles för mycket droger, och det är sanningen, säger George Clooney, enligt Celebitchy.

En smart politisk marknadsföringskampanj skulle börja med ett starkt erkännande, tycker Clooney.

– Jag skulle säga på en gång 'Ja, jag har gjort allt. Jag drack vattnet i bongen, nu kan vi prata om sakfrågor', det skulle nog vara min slogan. Jag drack vattnet i bongen, säger George Clooney.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.