Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Big Brother-stjärna tog sitt liv

- 25/02/2011, 10:22 -
1 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

2 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

3 av 3

En av de mest färgstarka profilerna i programmets historia. Hade problematisk uppväxt med drogmissbruk. Inget avskedsbrev har hittats.

Big Brother-stjärnan hittades död i en lägenhet i Mellansverige. Hennes liv var stökigt. Uppväxten fylld av droger och problematik. Men efter sin tid i Big Brother verkade hon ha kommit på fötter.

– Hon verkade bara tycka det var kul. Hon var glad hela tiden. Men tanke på hennes bakgrund så kan man tänka att hon dolde hur hon egentligen mådde, säger en av hennes vänner till Aftonbladet.

På senare år verkade hon lyckligare än någonsin. Hon flyttade från Stockholm, startade ett företag och förhållandet med pojkvännen verkade blomstra.

– Allt tycktes ha fallit på plats för henne. Hon verkade ha lugnat ner sig och hittat sig själv så det här är helt obegripligt, säger en vän som kände henne under hennes tid i Big Brother till Aftonbladet.

Om hennes medverkan i Big Brother kunnat vara en orsak till självmordet vill Jan Bescow, professor och psykiatri och suicidforskare, inte spekulera i.

– Vi har ingen aning om det kan vara en förklaring. Det finns alltid en väldigt komplex bakgrund med många faktorer som samverkar, säger han till Aftonbladet.