1 av 2
- Foto: Nyheter24
2 av 2
- Foto: Nyheter24

Innelistan: Malmö

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.


Matilda Andersson

Matilda Andersson är modebloggerska bosatt i Malmö.

Besök hennes blogg här.

 

Inne

Melodifestivalen

Ett täcke av glitter och glamour börjar nu svepa in över staden i takt med att denna folkfest avverkar sitt sista stopp på musikresan.

Om Christer Björkman med tillhörande hov lyckas frambringa en musikalisk fest som får hela Malmö att gung återstår att se.

 

Måns Zelmerlöv

Måns som började sin resa genom att söka till tävlingen Idol har sedan dess dykt upp på både den ena och den andra musikalscenen. För någon dag sedan släpptes nyheten om att vi nu även kommer se honom som programledare för sommarunderhållningen Allsång på Skansen och det känns högst troligt att Sveriges yngre tonårstjejer kommer sitta klistrade vid rutan..

 

Lilla kafferosteriet

Detta café beläget ett stenkast ifrån gågatan ger dig den mysiga känslan av att stiga in farmor och farfars vardagsrum. Med möbler som ser ut att vara minst tio år äldre än du själv och knarrande golv hamnar du genast i den perfekta "fikamysstämningen".

 

Robin Paulsson

Denna man som gång på gång med sina Zlatanimitationer fått mig att vrida mig att skratt kommer nu äntligen att leverera komik live. Ikväll intar han scenen på luftkastellet tillsammans med andra komiker och jag avundas alla som lyckats få biljett.

 

Carib Kréol

Sugen på Malmös absolut bästa drinkar? Då är detta definitivt stället du ska styra dina fötter mot. Exotiska drinkar i alla möjliga färger och former med inspiration från Karibien är vad som serveras och är perfekta botemedlet mot vintergråa Malmö.

 

Ute

Vädret

Kan vi inte en gång för alla säga hej då till snön som gång på gång ska envisas med att inta Malmös gator?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!