Amanda Berg.
1 av 4
Amanda Berg. - Foto: Privat
Amanda Berg.
2 av 4
Amanda Berg. - Foto: Privat
3 av 4
4 av 4
- Foto: Privat

Innelistan: Göteborg

Västkustens goaste Amanda Berg listar varje vecka vad som är hett och totalt iskallt i Göteborg.


Amanda Berg

Amanda Berg är klubbstjärna, modebloggerska och dj-lärararinna bosatt i Göteborg.

Besök hennes blogg.

Besök hennes Twitter.

 

Inne

1. Charlie Sheen

Största snackisen just nu, utan tvekan. Vi som sitter på åskådarbänken tycker det är fantastiskt hur han spottar ur sig saker som "Jag är annorlunda, jag har en annan sammansättning, en annan hjärna, ett annorlunda hjärta, jag har tigerblod". Frågan är, gjorde han allt detta som enda utväg att slå sig loss ur Warner bros järngrepp?

 

2. Jens Lekman

Den 7 april kommer Jens Lekman till stan och spelar på Henriksberg, för välgörenhet. Alla intäkter kommer nämligen gå oavkortat till djuren. Endast förköp och biljetterna släpps den 17 mars på Pustervik. Big ups för Lekman och big ups för välgörenhet!

 

3. Anton Hysén

Precis som Jonas Gardell sa, har idrottsvärlden länge varit och är det sista heterofästet. Fotboll är en grabbig sport som förknippas med svett, bärs och gayskämt i omklädningsrummet. Nu har Anton, fotbollsfamiljen Hyséns yngste spelare, offentliggjort att han är bög. Fett!

 

4. Tommy på Mix Megapol

Jag ryser av blotta tanken på kommersiell radio, men med magnifik röst och friskt kärleksspridande i den annars så disharmoniska och slaskbelagda göteborgsatmosfären, förtjänar han den här platsen lika väl som Fucking Åmål var värd fyra guldbaggar. Våga mainstream!

 

5. Mornington

Kaffehänget i bottenvåningen av hotellet beläget vid Avenyns nedre regioner. Aldrig en kotte där, bortsett från den supertrevlig personalen, vilket gör det till ett perfekt tillhåll för hemliga möten över en god espresso. Dessutom exponerar dom konstutställningar på väggarna, som byts med jämna mellanrum. En oupptäckt pärla!

 

Ute

Spårvagnskontrollanter

Likt en stridslysten gerilla-armé anfaller de stadens spårvagnar för att utplåna alla brottsutövare som brutit mot Västtrafiks reselagar. De är blixtsnabba och griper dig innan du ens hunnit tänka tanken att smyga iväg ett biljett sms. Med glädje skämmer dem ut dig inför de andra resenärerna och lämnar dig i kylan. Uppgiven, rädd och försenad.

 

P4 censurerar låtar

Vem har bestämt att P4-lyssnarna ska skyddas mot ordet fuck? Fuck you sjunger Cee Lo Green i P3, men forget you i P4. Fjanterier!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!