Onsdag 21 Apr
Stockholm

Nu skaffar Big Brother-Rickard manager

Rickard Andersson.
1 av 3
Rickard Andersson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Rickard Andersson.
2 av 3
Rickard Andersson. Foto: Faksimil från TV11.
3 av 3

Rickard Andersson har skaffat manager. Hans mamma, Jadwiga Andersson, har tagit på sig jobbet.– Rickard får inte stressas. Det har gått för långt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I torsdags berättade Nyheter24 att Rickard Andersson, känd från Big Brother, är på jakt efter nytt jobb. Bland annat skickade han ett mejl till nattklubbschefen Rebeccca Simonsson där han erbjöd henne sina tjänster som dj.

– Det handlar om att testa på vingarna och se om man kan få ett jobb, säger Rickard Andersson till Nyheter24.

Dessvärre blev det inget jobb på Rebecca Simonssons nattklubb, Hell's Kitchen på Stureplan i Stockholm. Nu blickar Rickard framåt och därför har håller han sig numera med en manager.

– Så länge jag är sjukskriven känner jag att min moder är den bästa managern. I den här branschen finns det en massa hajar som vill åt en och tjäna pengar på en. De vill tjäna pengar på en och helt plötsligt är man förbrukad. Min taktik är inte sån. Jag kan ta skit - men det ska vara konstruktiv skit.

 

Skydda Rickard

Vad som ingår i uppdraget som Rickards manager är enligt Jadwiga att skydda honom från den stress han utsatts för i samband med Big Brother.

– Just nu betyder manager talesman för Rickard. Han får inte utsättas för mer stress. Men det kan också innebära advokat och en massa andra saker, säger hon till Nyheter24.

Och den nyblivna managern har redan en klar bild av hur hennes son ska behandlas av media. Hon är kritisk till bland andra Nyheter24:s artiklar.

– Fortsätter du så lär du aldrig få en intervju av denna stjärna, skriver hon i ett sms till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela