Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Persbrandts kärlek slår tillbaka

1 av 3

Leif R Jansson / SCANPIX

2 av 3

Leif R Jansson / SCANPIX

3 av 3

Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Nöje | 24/03/2011 10:14

"Måste man dölja, ljuga och må dåligt för att någon i ens familj har ett beroende?"

Det var i förra veckan som det avslöjades att skådespelaren Mikael Persbrandt gripits av polis tidigare i år, påverkad av kokain.

Och Persbrandt gjorde allt i sin makt för att smita förbi polisens klor - men förgäves. Han nekade först till brott men erkände sedan.

I förhör ska han bland annat ha sagt att han inte har något missbruksproblem och att det var första gången han testade kokain, enligt Expressen Extra.

Men nu försvaras han av sin kärlek, 32-åriga Sanna Lundell, som dock menar att Persbrandt faktiskt har ett missbruksproblem.

Det var efter en bitsk kommentar på Lundells blogg där hon anklagades för att dölja något bakom sin "lilla yta" som det brast för Lundell:

"Vad har jag bakom min "lilla yta"? Kan man inte vara en glad människa, med åsikter, integritet, självkänsla och själförtroende om man lever med beroende kring sig? Måste man dölja, ljuga och må dåligt för att någon i ens familj har ett beroende? Nej, faktiskt inte ...  Livet är inte slut för att ens farsa/morsa/flickvän/pojkvän/barn har ett beroende. Det går att göra något åt det. Det går att välja livet", skriver hon bland annat i bloggen.