Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns Zelmerlöw får betalt - för att vara elak

- 19/04/2011, 10:57 -
1 av 4

CLAUDIO BRESCIANI/ SCANPIX

2 av 4

Maja Suslin / SCANPIX

3 av 4

CHRISTINE OLSSON / SCANPIX

4 av 4

Maja Suslin / SCANPIX

Ska skälla ut främlingar för välgörenhet, trots att han egentligen är konflikträdd.

Artisten och svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw kommer snart att visa upp en helt ny sida av sig själv. En elak sida.

24-åringen ska nämligen skälla ut främlingar - mot betalning.

Zelmerlöw är nämligen en del av den nya sajten MSN Lokaldealens projekt En annorlunda deal, där man erbjuder udda kändisupplevelser.

Vem som helst kan nu köpa ett middagsspektakel där artisten anländer och skäller ut beställarens sällskap, som är helt ovetande om vad som händer.

– Jag kommer få äran att skälla ut fyra personer, gällande något som jag och kompisen kommer överens om tidigare, säger Måns till Nyheter24.

Det finns dock vissa saker som Måns aldrig skulle ställa upp på.

– Jag skulle vägra att säga upp kontakten med någon, där går gränsen. Men att skrika lite på någon gällande att den tog sista godisen eller något annat mildare känns mer okej.

Själv kommer han att skänka sina pengar till ett skolbygge i Nairobis slumkvarter.

Men det här med ilska är inte Måns grej. I själva verket är han otroligt konflikträdd:

– Jag antar att de ville ha med mig just för att jag är en väldigt glad och konflikträdd person, som istället för att ta fighten blir tyst och sätter mig i ett hörn och demonstrerar.

– Det här blir som terapi för mig, och jag kommer få lära mig att utagera. I bråk är jag alltid den som viker mig. Det är lättare att göra det än att stå upp för sin sak, säger han till Nyheter24.