January Jones väntar barn. Men vem som är den lycklige pappan förblir en hemlighet.
January Jones väntar barn. Men vem som är den lycklige pappan förblir en hemlighet. - Foto: ALL OVER PRESS

January Jones väntar barn

Filmstjärnan väntar sitt första barn. Men fadern förblir okänd.


January Jones, 33, har gjort raketkarriär i serien Mad Men. Nu väntar hon sitt första barn. Filmstjärnans talesperson bekräftar graviditeten för magasinet People.

– Hon är glad att tillkännage att hon väntar sitt första barn till hösten.

Hollywoodstjärnan har tidigare dejtat både Ashton Kutcher och sångaren Josh Groban. I februari i år gjorde hon slut med skådespelaren Jason Sudeikis.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.