1 av 5
- Foto: EEROBILD/All Over Press Sweden
2 av 5
- Foto: Linn Stålberg
3 av 5
4 av 5
5 av 5
- Foto: Eerobild / All Over Press

Så firade bloggarna Valborg

Bråk, fylla och försvunna pojkvänner - så firade storbloggarna kaoshelgen Valborg.


Fakta

Nyheter24 kartlägger de svenska storbloggarnas aktiviteter under den tillsynes vilda valborgshelgen.

För mer koll på bloggarnas äventyr - läs veckans bloggresumé.

Under valborgsmässoafton spårade fester ur på de flesta håll i landet. Några som också ställde till det för sig var våra kära storbloggerskor, som möttes av obehagliga fans, blev portade från krogen och gav upp samtliga försök till att vara attraktiva.

När skandaldrottningen Alexandra "Kissie" Nilsson besökte nattklubben Collage i Stockholm fick hon snabbt ett efterhängset och otrevligt entourage i hälarna. Tillslut gick det så långt att bloggerskan även blev antastad.

Killen i fråga ville bjuda på drinkar och shots, men var så pass påstridig att Alexandra tillsammans med sina vänner fick fly till toaletten - dit han följde efter. För att undvika fortsatt tumult fick Kissie och hennes vänner springa från platsen.

För succébloggerskan Kenzas del blev valborgsmässoafton en förlustfylld kväll. Hon tappade sitt busskort, bankkort och ID-kort, något som uppmärksammades av en vänlig själ. Genom ett Facebook-meddelande förklarade mannen att han hittat hennes grejer - vilket Kenza förvånansvärt nog inte tycks ha uppskattat.

Den okända räddaren i nöden förklarade: ”I found your ID on the subway… Call or text me on this number…", vilket Kenza tog som en mindre förolämning. Meddelandet tänkte hon besvara med "YEAH RIGHT, nice try!!" - innan hon insåg att han faktiskt talade sanning. Det är minsann inte alltid lätt att känna tillit när man är en hett eftertraktad och frekvent uppassad bloggerska. 

 

"Inte tillräckligt porrig"

För gaybloggaren Amir - som senast det begav sig spydde ner bardisken på en Stureplansklubb - tog valborgshelgen ett abrupt slut. På grund av en aningens för trevlig kväll däckade han på okänd plats, efter att ha spenderat timmarna på en Danny Saucedo-konsert tillsammans med bland andra Daniel Nyhlén.

Paulina "Paow" Danielsson hade även hon en blöt afton. Under kvällen badade hon bastu med en okänd tjej - i ett ytterst onyktert tillstånd. Pojkvännen Hugo var borta, och plötsligt fick de sexiga underkläderna ryka till förmån för regelrätta granny panties. Vad är det man säger? När katten är borta dansar råttorna på bordet.

Berusningsgraden var även problematisk för Paradise Hotel-tjejen Jackie Ferm. Uppenbarligen var hon så pass berusad att hon nekades inträde på klubben hon skulle besöka, men enligt Jackie själv kan det hela även ha berott på det faktum att hon inte var tillräckligt "porrig". Denna afton hade nämligen klackarna fått ge vika för fotvänliga sneakers.

Denna hårda festafton följde Jackie upp med att medverka under söndagens första maj-demonstrationer, då hon tog tillfället i akt att stå upp för sin vän Rodney da Silva, känd från Big Brother. Jackie påstår själv att hon imponeras av Rodney och det faktum att han har "blivit så maktfull av en smaklös prestation i tv". Demonstrationerna ska ha ägt rum utanför Big Brother-huset i Årsta i Stockholm.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!