Blondinbella på Elle-galan tidigare i år.
1 av 2
Blondinbella på Elle-galan tidigare i år. - Foto: Charlottebrunzell.se/All Over Press
2 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS

Här är ditt bloggliv, Blondinbella

Sveriges största bloggerska är mer än en präktig muf:are. Nyheter24 har kartlagt höjdpunkterna i Blondinbellas bloggliv.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Namn: Isabella Desirée Löwengrip Rydberg

Född: 21 oktober 1990

Bakgrund: Började blogga som 14-åring. Har pluggat på Jensen Gymnasium. År 2009 deltog hon i Let's Dance. I augusti 2009 gick Kissie om Blondinbella.

Aktuell: Som chefredaktör på det egna magasinet Egoboost.

2008

  • Socialtjänsten kopplas in och vill utreda Bellas alkoholvanor.

– De ringde hem till min mamma och ville utreda det, säger Isabella Löwengrip till Aftonbladet.

  • Sanna Bråding varnar Bella för spånken. "Det går snabbt i kändisvärlden, och för en ung tjej som Blondinbella eller mig själv så gäller det att sålla bland festinbjudningarna. Jag gjorde det inte", säger Sanna.
  • Branschtidningen Dagens Media avslöjar att det går att köpa blogginlägg på Blondinbellas blogg. Det dyraste paketet kostar 75 000 kronor.

2009

  • Blondinbella deltar i Let's Dance och blir Bella Butt med hela svenska folket – efter att hon råkat visa sin bakdel.
  • Blondinbella lurar till sig skidkläder från ett företag, skriver Nyheter24.se.
  • Alex Schulman går till attack mot Blondinbella efter att hon även försökt lura till sig frukt.
  • Blondinbella inser att hon fikar för 91 000 kronor per år. "Då ska vi inte ens börja räkna på taxiresor, manikyr och ansiktsbehandlingarna kostar. .. Det måste ju bli ett mindre lands BNP eller något", skriver Bella själv.
  • Liberia, ett av världens fattigaste länder, har en BNP per capita på cirka 4 300 kronor. På ett helt år, tål det att poängteras kanske. Det motsvarar alltså vad Blondinbella väljer att lägga på latte och morotskaka under lite drygt två veckor.
  • Blondinbella, som drivit en stark kampanj mot vikthets, har annonser för viktminskning på sin blogg. Hon ber om ursäkt.
  • Blondinbella väcker upprörda känslor när hon poserar i sälpäls i sin blogg.
  • Blondinbella gör upp med den svenska jultraditionen. ”Jag måste bara tillägga en sak, Karl Bertil Jonsson! När ska man sluta sända den där kommunistskiten egentligen? Snart gör jag min egna tecknade kapitalistserie om mig själv." Blondinbella spending cash" ska den heta", skriver Bella på sin blogg.

2010

  • Blondinbella vägrar att delta i samma teveproduktion som den bittra fienden Kissie.
  • Bella är på skolresa i Schweiz. Men något står inte rätt till. I en matbutik bryter hon ihop.
  • – Jag trodde jag skulle få en panikattack bland varorna men istället så svimmade jag. Grät när jag vaknade av chock och grät ända in i deras personalrum där jag fick vatten, allt kändes så läskigt, skriver hon på sin blogg.
  • Blondinbella gör slut med pojkvännen Nils som hon varit tillsammans med i tre år.
  • Blondinbella fyller år och firar med dunder och brak. När notan kom hade succébloggaren bränt närmare 12 000 kronor på skumpa, bland annat hade hon köpt fem flaskor Tattinger Magnum.
  • Det ryktas att Bella dejtar komikern Hannes Herviu.

2011

  • Blondinbella berättar att hon vill ligga med Brolle Junior.
  • – Min stora liggdröm, det är Brolle Junior. Han har eld i ögonen och sjunger med sin mjuka röst och så har han hår på bröstet, säger Blondinbella i teveprogrammet Konferensresan.
  • Blondinbella berättar om det otäcka sexövergreppet i Italien 2008.

VIDEO: Blondinbella hälsar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.