Deltagarna i Ung och bortskämd. Daniel på nedre raden längst till höger.
1 av 4
Deltagarna i Ung och bortskämd. Daniel på nedre raden längst till höger. - Foto: SVT press
Daniel Paris vann SVT:s Ung och bortskämd.
2 av 4
Daniel Paris vann SVT:s Ung och bortskämd. - Foto: SVT
Daniel Paris slog igenom i Ung och bortskämd. Här tillsammans med deltagaren  Jean-Pierre Marques.
3 av 4
Daniel Paris slog igenom i Ung och bortskämd. Här tillsammans med deltagaren Jean-Pierre Marques. - Foto: All over press
Daniel Paris har svårt för att dejta.
4 av 4
Daniel Paris har svårt för att dejta. - Foto: PRIVAT

Daniel Paris om kärleksstrulet: Jag är rädd för att bli utnyttjad

Med kändisskapet kommer nackdelar. Det menar Daniel Paris som sedan han slog igenom som stjärna i teve-programmet Ung och bortskämd inte vågat anförtro sig till någon.– Jag släpper inte in folk i mitt liv helt enkelt, säger han till Nyheter24.


Fakta

Namn: Daniel Paris

Ålder: 22

Aktuell: Som bloggare, som radiopratare på The Voice och nu senast som författare.

Han är älskad av bloggläsarna och blev allas gullegris när hann vann teve-programmet Ung och bortskämd i slutet av förra året. Trots det har Daniel Paris ännu inte hittat en partner att dela lyckan i livet med.

– Jag dejtar ingen. Men jag borde väl nästan ta tag i det, säger han till Nyheter24.

Att vara en offentlig person som lever ett liv i rampljuset och ständigt har strålkastarna på sig är ingen lätt match. Ska man samtidigt dejta kan problem lätt uppstå.

– Anledningen till att jag inte dejtar är väl att jag inte litar på någon. De vänner jag har haft nu har jag haft i flera år, och jag släpper inte in folk i mitt liv helt enkelt.

Daniel Paris menar att man som känd person får utstå en hel del, och många av de som raggar kan bara vara desperata efter uppmärksamhet och exponering.

– Jag litar inte på folk på samma sätt längre. Jag umgås väldigt mycket med folk som är offentliga och ser hur folk har utnyttjat dem, och jag vill verkligen inte att det ska hända mig.

Men tankesättet lägger lite krokben för honom själv, inser han.

– Det är lite synd att jag tänker så. Tidigare har jag alltid varit väldigt naiv och öppensinnad, så att säga, säger Daniel Paris.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.