Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel Paris om kärleksstrulet: Jag är rädd för att bli utnyttjad

Deltagarna i Ung och bortskämd. Daniel på nedre raden längst till höger.
1 av 4

Deltagarna i Ung och bortskämd. Daniel på nedre raden längst till höger.

SVT press

Daniel Paris vann SVT:s Ung och bortskämd.
2 av 4

Daniel Paris vann SVT:s Ung och bortskämd.

SVT

Daniel Paris slog igenom i Ung och bortskämd. Här tillsammans med deltagaren  Jean-Pierre Marques.
3 av 4

Daniel Paris slog igenom i Ung och bortskämd. Här tillsammans med deltagaren Jean-Pierre Marques.

All over press

Daniel Paris har svårt för att dejta.
4 av 4

Daniel Paris har svårt för att dejta.

PRIVAT

Nöje | 15/05/2011 16:41

Med kändisskapet kommer nackdelar. Det menar Daniel Paris som sedan han slog igenom som stjärna i teve-programmet Ung och bortskämd inte vågat anförtro sig till någon.– Jag släpper inte in folk i mitt liv helt enkelt, säger han till Nyheter24.

Han är älskad av bloggläsarna och blev allas gullegris när hann vann teve-programmet Ung och bortskämd i slutet av förra året. Trots det har Daniel Paris ännu inte hittat en partner att dela lyckan i livet med.

– Jag dejtar ingen. Men jag borde väl nästan ta tag i det, säger han till Nyheter24.

Att vara en offentlig person som lever ett liv i rampljuset och ständigt har strålkastarna på sig är ingen lätt match. Ska man samtidigt dejta kan problem lätt uppstå.

– Anledningen till att jag inte dejtar är väl att jag inte litar på någon. De vänner jag har haft nu har jag haft i flera år, och jag släpper inte in folk i mitt liv helt enkelt.

Daniel Paris menar att man som känd person får utstå en hel del, och många av de som raggar kan bara vara desperata efter uppmärksamhet och exponering.

– Jag litar inte på folk på samma sätt längre. Jag umgås väldigt mycket med folk som är offentliga och ser hur folk har utnyttjat dem, och jag vill verkligen inte att det ska hända mig.

Men tankesättet lägger lite krokben för honom själv, inser han.

– Det är lite synd att jag tänker så. Tidigare har jag alltid varit väldigt naiv och öppensinnad, så att säga, säger Daniel Paris.