Stockholm

Disney-stjärnan klär av sig på nätet

1 av 3
2 av 3
3 av 3
. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Demi Lovato visar upp sin vältrimmade strandkropp för fansen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Twitter-bilder att minnas

Demi Lovato är inte den första av kändisar att lägga ut omtalade bilder på sina privata twittersidor. Här är andra celebriteter som skakat om nyhetsflödet:

MILF:en Demi Moore visade även hon bikiniformen.

Kim Kardashian bystar också upp sig och knäpper lite bilder.

Sångerskan Rihanna skämtar ohämmat om sitt oproportionerliga ansikte.

Bikinibilderna fullkomligt haglar från andra sidan Atlanten. Den senaste i raden av kändisar som vill visa upp sina trimmade strandfigurer är sångerskan Demi Lovato - känd från bland annat Disney:s Camp Rock.

Nyligen har barnstjärnan checkat ut från rehab, efter att hon erkänt sina problem med maten och självskadebeteenden - svårigheter som hon nu verkar ha fått kontroll över.

På mikrobloggen Twitter publicerade Demi igår en avklädd bild på sig själv, för att visa sina fans resultatet av det hårda arbete hon har lagt ner på sin kropp.

"Jag har jobbat så hårt för att bi hälsosam och fit. Kan inte förstå att jag gör det här... Är så ivrig. Här är min bikinikropp", skriver hon och lägger upp en bild på sig själv iklädd enbart bikini.

Och det är knappt att Demi själv kan förstå vad hon har gjort.

"Trodde aldrig att jag skulle känna mig tillräckligt säker för att göra det här. Jag är lycklig över hur långt jag har kommit från att ha varit fullkomligt förskräckt över min egen kropp", fortsätter hon.

För att klara av sin resa mot en läcker strandkropp har Demi varit tvungen att ta itu med sina mentala demoner.

"Det har inte varit lätt, men det börjar med en uppgörelse med sig själv. Din tanke. Och din själ. Och tro mig, jag jobbar fortfarande med det".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.