Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pastasvullen Xtina och vilt popstjärnebråk

Prinsessan Beatrice av York anlände till bröllopet med en hudfärgad hormonspiral på huvudet. Till det hade hon en beige kasslerklänning och frissigt hår.
1 av 9

Prinsessan Beatrice av York anlände till bröllopet med en hudfärgad hormonspiral på huvudet. Till det hade hon en beige kasslerklänning och frissigt hår.

All Over Press

2 av 9

All Over Press

3 av 9

4 av 9

All Over Press

5 av 9

All Over Press

6 av 9

All Over Press

7 av 9

All Over Press

8 av 9

All Over Press

9 av 9

Nöje | 23/05/2011 17:29

Nyheter24 låter dig inte missa en enda kändissnackis, och har därför sammanfattat kändisveckan som gått.

Måndag

Länge var det tal om att tupémästaren Donald Trump skulle ställa upp som kandidat för Republikanerna i nästa amerikanska presidentval, men under måndagen gick fastighetsmogulen dock ut och dementerade ryktena. Han var tydligen lite för upptagen med annat. Som att umgås med sin 23 år yngre modellfru, till exempel.
 

Tisdag

Den forna sexsymbolen Christina Aguilera medverkar i The Today Show, och visar upp en kropp som skvallrar om sviter efter barnafödsel och idogt tröstätande efter skilsmässan. Är man gammal i gemet minns man hellre de dagar då Xtina gick i röda skinnchaps och bikinitopp - pre-pasta.
 

Onsdag

Oprah säger farväl till sin självbetitlade show efter 25 år, och firar med lite vänner, kollegor och grannar. I hennes fall snackar vi alltså om hela härliga Hollywood-eliten. På plats fanns bland andra Madonna, musikbranschens Tengil - Simon Cowell, soffhopparen Tom Cruise och Maria Shriver, ex-fru till den otrogne gymguden Arnold Schwarzenegger.
 

Torsdag

Sångerskan och djurrättsaktivisten Pink fullkomligt rasar över minstingen Selena Gomez musikivideoinspelning. Anledningen? Gomez sprayfärgade en gäng vita hästar knallrosa - som en härlig effekt till videon.
 

Fredag

Modellen Bar Refaeli, som blev lämnad av småbrudarnas ständige frikort, Leonardo DiCaprio, vägrar se sig besegrad av Gossip Girl-stjärnan Blake Lively. Hon startar - helt enligt skolboken för de dumpade - en kampanj för att göra sin ex-pojkvän avundsjuk, där hon manglar ut bilder iklädd bikini och avslöjande klänningar på sin Twitter.
 

Lördag

Historien om mamman som injicerat botox i sin 8-åriga dotters ansikte eskalerar, då allt utges för att vara lögn. Mamman - som efter skandalrubrikerna förlorade vårdnaden om sitt barn - påstår själv att hon aldrig gjort några skönhetsingrepp på sin dotter, men bilder som TMZ har motbevisar henne.
 

Söndag

På Englands kungliga bröllop mellan prins William och Kate Middleton bar prinsessan Beatrice en minst sagt uppseendeväckande hatt, som av Nyheter24:s Quetzala Blanco gavs arbetsnamnet "den hudfärgade hormorspiralen". I veckan såldes hatten för en smärre förmögenhet - närmare bestämt 860 000 svenska kronor. Pris per användning lär ju bli hyfsat ångestframkallande.