1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3

Hollywood-stjärnan gripen efter vansinnesfärd

Den kända tv-stjärnan var helt utom kontroll då hon körde rattfull, krockade och slogs med poliser på Los Angeles gator.


Rattfyllerist, javisst

Här är ett gäng kändisar som kört rattfulla:

- Mikael Persbrandt tar bilen hem efter en blöt kväll på Grammis-galan år 2005

- Josefin Craaford skulle bara köra 15 meter för att parkera om sin bil, men blev tagen av polisen då hon var uppenbart påverkad

- Christer Sandelin var uppenbarligen inte smartare än att köra rattfull två gånger inom loppet av två månader - och bli tagen båda gångerna

Genom sin medverkan i bland annat That 70's Show och nyproduktionen av Apornas planet, har skådespelerskan och modellen Estella Warren gjort sig ett namn i Hollywood.

Och nu har hon ytterligare en erfarenhet att lägga till sitt cv. Under måndagsmorgonen svensk tid gjorde hon nämligen fullkomligt kaos med Los Angeles, då hon körde rattfull på stadens gator.

Efter att ha krockat med tre parkerade bilar och smitit från platsen, uppmärksammades Warren av poliser i området. När lagens långa arm slutligen nådde fram till stjärnan gjorde hon stort motstånd och sparkade till och med en av polismännen.

Fänglad i handbojor fördes hon till polisstationen, där hon snart lyckades komma loss från sin fängsel och smita ut genom bakdörren.

Warren är nu arresterad för smitning, våld mot tjänsteman och rattfylleri. Enligt uppgifter till TMZ var stjärnan vid tillfället - inte helt överraskande nog - ordentligt berusad.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!