Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywood-stjärnan gripen efter vansinnesfärd

1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

Nöje | 24/05/2011 14:55

Den kända tv-stjärnan var helt utom kontroll då hon körde rattfull, krockade och slogs med poliser på Los Angeles gator.

Genom sin medverkan i bland annat That 70's Show och nyproduktionen av Apornas planet, har skådespelerskan och modellen Estella Warren gjort sig ett namn i Hollywood.

Och nu har hon ytterligare en erfarenhet att lägga till sitt cv. Under måndagsmorgonen svensk tid gjorde hon nämligen fullkomligt kaos med Los Angeles, då hon körde rattfull på stadens gator.

Efter att ha krockat med tre parkerade bilar och smitit från platsen, uppmärksammades Warren av poliser i området. När lagens långa arm slutligen nådde fram till stjärnan gjorde hon stort motstånd och sparkade till och med en av polismännen.

Fänglad i handbojor fördes hon till polisstationen, där hon snart lyckades komma loss från sin fängsel och smita ut genom bakdörren.

Warren är nu arresterad för smitning, våld mot tjänsteman och rattfylleri. Enligt uppgifter till TMZ var stjärnan vid tillfället - inte helt överraskande nog - ordentligt berusad.