Paulina "Paow" Danielsson drogs med ut på spritfest av TV4.
1 av 3
Paulina "Paow" Danielsson drogs med ut på spritfest av TV4. - Foto: FAKSIMIL/TV4
TV4 var ångerfulla efter att incidenten läckte ut till media.
2 av 3
TV4 var ångerfulla efter att incidenten läckte ut till media. - Foto: FAKSIMIL/TV4
Hon tävlade i Fångarna på fortet tillsammans med andra bloggare.
3 av 3
Hon tävlade i Fångarna på fortet tillsammans med andra bloggare. - Foto: FAKSIMIL/TV4

Söps full på spritfest - av TV4

Nyheter24 fortsätter att berätta om bloggarnas värsta skandalresor. Här är historien om hur TV4:s ansvariga lät 16-åriga Paulina "Paow" Danielsson supa till.


Skandalresorna

Varje vecka gräver Nyheter24:s nöjesredaktion upp roliga, ledsamma, lekfulla, tragiska, knasiga eller tårfyllda minnen ur Sveriges största bloggares skandalfyllda resor.

Paulina "Paow" Danielsson deltog i januari i Fångarna på fortet. Tillsammans med en rad andra bloggare i sitt lag kunde tittarna se henne kämpade sig igenom de klassiska tävlingsgrenarna.

Det tittarna inte fick se var efterfesten. Efter att inspelningarna - som ägde rum i Frankrike - var klara drog produktionsteamet med henne ut på gayklubb.

– Där nere finns inga speciella åldersgränser så jag följde med ut, sa hon då.

Men trots de obefintliga åldersgränserna är Paow minderårig och var där på TV4:s ansvar. Ändå fick hon dricka alkohol. De ansvariga drack sig redlösa och festade till åtta på morgonen.

– Jag vet att det var produktionen och deltagaransvarigs ansvar att se till att jag inte drack. Men de blev fulla själva.

TV4 försökte aktivt mörka skandalresan och bad Paow att inte lägga upp bilder från kvällen i sin blogg, någonting hon illvilligt gick med på. Men när nyheten läckte ut till media talade Paow ut, och då var teve-kanalen ångerfull.

– Det är helt oacceptabelt att det varit med människor från produktionen som inte ingripit, sa Tora Heckscher, som var exekutiv producent för programmet, till Aftonbladet.

/
/
/
/
/
/
/
TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!